<< Takaisin

Nälkäisille ruokaa, hädänalaisille apua - Kiitos tästä vuodesta!

"Kiitän sydämestäni!" "En voi uskoa että tällaista hyvyyttä on maailmassa!" "Kyyneleet herahtivat silmiini kun kuulin että ihmiset ovat lahjoittaneet lapselleni mahdollisuuden".
Kotimaanapu on nuoresta iästään huolimatta lunastanut paikkansa kotimaisten auttamisjärjestöjen joukossa.
"Kotimme tuhoutui tulipalossa." "Jouduimme muuttamaan hometalosta." "Olen yksinhuoltaja ja pesukone meni rikki." "Talvi tuli, lapseni tarvitsisi villapuvun ja minä kengät."
Avunpyyntöjen tullessa kohti on mahtavaa voida kertoa että apua voi saada. Seurakuntien diakoniatyöntekijät, heikoimpien puolesta toimivat ammattilaiset luovat Kotimaanavulle maan kattavan auttamisverkoston. Kun diakoniatyöntekijä näkee hädän, hän voi avata lähikeräyksen suoraan tarvittavaa asiaa varten. Ja lahjoittajat tietävät avun menevän perille.
Hätää on, mutta hyvyyttä on enemmän. Kiitos kaikille, jotka olette tänä vuonna olleet mahdollistamassa näiden lähikeräysten avaamista ja niiden täyttymistä. Moni ihminen on saanut apua, monin eri tavoin.
Kotimaanapu sai myös hienon joululahjan, kun "Ärrä tekee hyvää" -äänestyksessä se äänestettiin R-kioskin hyväntekeväisyyskohteeksi. Lahjoitus luovutettiin 14. joulukuuta Kotimaanavun keräysjohtaja Tapio Pajuselle ja tuottaja Annmari Salmelalle. Lahjoitusta luovuttamassa olivat R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin ja toimitusjohtaja Teemu Rissanen.
Näilläkin rahoilla nälkäiset saavat ruokaa, lapsi tarvitsemansa asian, aikuinen lämmintä ylleen. Lämmin kiitos menneestä ja tulevasta, kiitos että välität! Niin mekin!
Hyvää joulunaikaa, hienoa uutta välittämisen vuotta 2017!
- Kotimaanavun keräysjohtaja Tapio Pajunen tiimeineen