Avustushaku käynnistyi diakonisen jouluruokailun järjestämiseen jouluksi 2021

Kotimaanapu on avannut jäsenseurakuntiaan koskevan ylimääräisen avustushaun jouluruokailujen, jouluruokatapahtumien tai ruokakassien jakamiseksi vähävaraisille avuntarvitsijoille.

Seurakunnat voivat hakea taloudellisia lisäresursseja edellä mainittuihin tarkoituksiin 18.10.2021 klo 12.00 saakka. Avustusta haetaan sähköisellä hakulomakkeella https://bit.ly/3offx1C

Avustuksen käyttö raportoidaan Kotimaanavulle avustuspäätöksen yhteydessä toimitettavien raportointiohjeiden mukaisesti tapahtuman jälkeen.

Avustukset myönnetään Kotimaanavun hätäapurahaston lahjoitusvaroista.

Lisätietoa ja tiedustelut Eija Kilgast, varainhankinnan päällikkö, eija.kilgast@kirkkopalvelut.fi, puh. 040 6602 964

Mahdollistetaan hyvä joulu vähävaraisille

Kotimaanapu käynnistää viikolla 42 markkinointikampanjan vähävaraisten joulun tukemiseksi. Suosittelemme hyödyntämään kampanjan tuomaa näkyvyyttä ja avaamaan omia Kotimaanavun paikallisia keräyksiä. Jos teillä ei ole vielä Kotimaanapua käytössä, voitte kokeilla sitä nyt maksutta. 

Niissä seurakunnissa, jossa Kotimaanavun keräysmahdollisuutta ei ole vielä hyödynnetty, voi Kotimaanavun keräysalustaa testata veloituksetta 18.10.-31.12.2021 ajan. Jos olette testanneet keräysten luomista ennenkin, mutta ette ole siirtyneet vakituisiksi käyttäjiksi, voitte nyt kokeilla uutta testijaksoa veloituksessa vuoden loppuun asti. Haluamme näin kannustaa mahdollisimman monia hyödyntämään Kotimaanavun mahdollisuudet oman seurakuntanne diakoniatyön tukemiseksi ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien auttamiseksi. Kysymme kokeilujakson jälkeen kokemuksianne alustan käytöstä.

Jokaista käyttäjää ohjataan ja opastetaan henkilökohtaisesti alustan käytössä. Kaikista myös testijaksolla avatuista keräyksistä perimme keräyksen tuotosta normaalin 15 % keräyskulun.

Lisätietoa ja tiedustelut palvelun käyttöönotosta diakonia@kotimaanapu.fi, Elisa Huuhka, koordinaattori, puh: 040 354 2333