Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Kutsumme yrityksesi mukaan hyväntekeväisyyteen

Auttaminen alkaa läheltä.

Suomessa tälläkin hetkellä jopa joka kuudes ihminen elää köyhyys- tai syrjäytymisuhan alla. Elämä on sinnittelyä päivästä toiseen toimeentulon rajamailla. Rahat eivät tahdo riittää edes välttämättömimpään.

Tuo yrityksesi mukaan auttamaan suomalaisia, lahjoita Kotimaanavun valtakunnalliseen hätäapukeräykseen, josta avustetaan seurakuntien hakemusten perusteella vähävaraisia Suomessa asuvia ihmisiä ja perheitä.

Haluatko auttaa omalla paikkakunnallasi? Etsi paikalliskeräys ja auta kotipaikkakuntasi akuutissa hädässä olevaa perhettä tai henkilöä.

Suomessakin tarvitaan apua

Kotimaanapu on olemassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevien suomalaisten auttamiseksi.

Köyhyyden syyt ovat varsin usein meistä itsestämme riippumattomia, oman kontrollin ja päätösten ulottumattomissa. Elämän voi sysätä raiteiltaan esimerkiksi onnettomuus, tulipalo, vakava sairastuminen, läheisen kuolema, vanhuuden heikentämä kunto, vammautuminen tai yllättävä työttömyys.

Jokaisen meidän elämässä voi tulla yllättävä käänne, josta emme sillä hetkellä omin voimin selviä.

Apu menee varmasti perille

Kotimaanapu auttaa monipuolisesti ja konkreettisesti vaikeuksissa olevia ihmisiä ympäri Suomen. Lahjoitusvaroja käytetään avuntarvitsijoiden auttamiseksi taloudellisesti, tavara- tai ruoka-avun kautta tai muihin välttämättömiin toimiin, joiden avulla vaikeuksissa olevien elämänlaatua halutaan kohentaa.

Kotimaanavun varoin tehtävä paikallinen avustustyö toteutetaan Suomen ev.lut. seurakuntien diakoniatyön kautta. Apu menee perille diakoniatyöntekijöiden välittämänä ihmiseltä ihmiselle. Seurakuntien diakoniatyötä tehdään jokaisella paikkakunnalla kotimaassamme. Apua annetaan hädänalaisille syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Yhteystiedot

Koordinaattori Elisa Huuhka
puh. 040 354 2333
elisa.huuhka@kotimaanapu.fi

Varainhankinnan erityisasiantuntija Ruut Lemmetyinen

puh. 040 513 5206

ruut.lemmetyinen@kirkkopalvelut.fi