Kotimaanavulle 10.000 dollarin lahjoitus – ”Haluamme tukea ruohonjuuritason apua tarjoavia tahoja”

Charles River Discovery Research Services Finland Oy lahjoitti sekä Kotimaanavulle että Pelastakaa Lapset ry:lle 10.000 dollaria, mikä vastaa lähes 8.700 euroa.

Charles River Laboratories Inc. haluaa konsernina ja tytäryhtiöidensä kautta auttaa paikallisesti eri maissa olevia hädän ja tuen tarpeessa olevia yhteisöjä. Yhtiön Suomen toimipiste korosti omien kohteiden valinnassa paikallisuutta, tuen kohdistamista Suomessa asuville kaiken ikäisille avun tarpeessa oleville.

”Erityisesti lasten ja nuorten tukeminen on meille tärkeää. Niin Kotimaanapu kuin Pelastakaa Lapset ry:n toiminta ovat mielestämme esimerkkejä ruohonjuuritason apua tarjoavista tahoista, joita haluamme tukea. Olemme vakuuttuneet siitä, että molemmat lahjoituskohteet saavat kohdistettua lahjoitusvarat niitä todella tarvitseville”, sanoo toimitusjohtaja Antti Nurmi Charles River Discovery Research Services Finlandista.

Charles River Laboratories Inc. -konsernin Suomen toimipiste sai tänä vuonna erityisen mahdollisuuden kohdentaa suurimmat lahjoitukset suoraan paikallisesti Suomessa toimiville hyväntekeväisyysjärjestöille.

”Kotimaanapu on tullut tietoomme niin mainosten, vihjeiden, kuin sosiaalisen mediankin kautta hyväntekeväisyystahona, joka toimii paikallisesti. Erityisesti Kotimaanavun lähestymistapa, jossa autetaan lähtökohtaisesti kaikkia Suomessa asuvia ihmisiä syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta, resonoi hyvin monikansallisessa ja -kulttuurisessa yrityksessämme”, Nurmi kertoo.

Charles River Laboratories Inc. -konserni on sitoutunut lahjoittamaan yhteisölle, jolta ne ovat saaneet paljon ja jonka keskuudessa sen työntekijät elävät.

”Konsernimme pyrkii vuosittain antamaan takaisin hyvää niin vapaaehtoistyön kuin myös lahjoitusten muodossa hyväntekeväisyysorganisaatioille. Tänä vuonna koronaviruksen vaikutuksesta ihmiset ovat maailmanlaajuisesti kohdanneet kohtuuttoman määrän kärsimystä, erityisesti heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevat väestöryhmät”, toimitusjohtaja Nurmi sanoo.

Charles River Laboratories Inc. on yhdysvaltalainen lääke- ja bioteknologia-alan konserni, joka palvelututkimustoiminnallaan auttaa uusien lääkkeiden ja hoitomuotojen kehittämistä vakaviin ihmissairauksiin. Konsernin Suomen toimipisteen, Charles River Discovery Research Services Finland Oy:n, painopisteenä ovat vakavat keskushermostosairaudet, kuten Alzheimerin ja Parkinsonin tauti, ja niihin liittyvien lääkekehitysohjelmien tukeminen tarjoamalla tutkimuspalveluja, pääasiassa kansainväliselle lääketeollisuudelle.

Charles River Discovery Research Services Finland lahjoitti Kotimaanavulle 10 000 dollaria

”Haluamme tukea ruohonjuuritason apua tarjoavia tahoja”, sanoo Charles River Discovery Research Services Finlandin toimitusjohtaja Antti Nurmi (kuvassa keskellä). Yhtiö lahjoitti Pelastakaa Lapset ry:lle ja Kotimaanavulle molemmille 10.000 dollaria. Lahjoituksen vastaanottivat ehkäisevän työn koordinaattori Mervi Hakkarainen Pelastakaa Lapset ry:stä (kuvassa vasemmalla) ja Kotimaanavun yhteyshenkilö, Kuopion seurakuntien diakoniatyöntekijä Kirsti Makkonen.