Kuinka haen Työt kielletty -keräyksen avustusta?

Lämmin kiitos Työt kielletty -keräykseen lahjoittaneille yrityksille ja yksityishenkilöille.

Emme voi enää ottaa vastaan avustushakemuksia.
Kaikki Työt kielletty -keräyksellä saadut varat on jaettu pienavustuksina tapahtuma-alan ammattilaisille.

Avustuksia myönnettiin hakemusten perusteella 16.3.-27.9.2021 välisellä ajalla yhteistyössä seurakuntien diakoniatyön kanssa.
Avustusta on saanut 356 henkilöä lähes 50 eri paikkakunnalta ympäri Suomen.

***

Tapahtuma-alan ammattilainen – järjestyksenvalvoja, messurakentaja, tuottaja, ääniteknikko, laulaja, muusikko, myyntipäällikkö, tuotannonsuunnittelija, jne – voit hakea Työt kielletty -keräyksen avustusta oman paikkakuntasi seurakunnan diakoniatyön kautta.

Sinun ei tarvitse olla kirkon jäsen, eikä seurakunnan osalta vaadita Kotimaanavun aiempaa käyttöä.

Diakoniatyöntekijä kartoittaa tilanteesi, jonka perusteella hän päättää avustuksen anomisesta. Saat myös opastusta onko sinun mahdollista saada myös muuta tukea tilanteessasi. Keskustelut diakoniatyöntekijän kanssa ovat luottamuksellisia.

Diakoniatyöntekijä ilmoittaa Kotimaanapuun postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, ja me Kotimaanavusta toimitamme sinulle suoraan kotiin lahjakortteja, diakoniatyöntekijän kanssa yhdessä keskustelemasi mukaisesti. Saat meiltä tekstiviestin, kun kirjeesi on postissa.

Jos sinulla on Y-tunnus tai kotisivut verkossa tapahtuma-alaan liittyvään työhösi, voit hakea avustusta myös sähköisesti: https://bit.ly/avustushakemustyotkielletty. Sähköinen avustuksen haku vaatii vahvaa tunnistautumista.

Saat toimintaohjeen myös sähköpostiisi: tyotkielletty@kotimaanapu.fi

Lisätietoa:

Elisa Huuhka elisa.huuhka@kotimaanapu.fi
040 3542333

Ilkka Kalmanlehto ilkka.kalmanlehto@kotimaanapu.fi
050 3309308