Tuplaa uuden vuoden lupaus

Suomessa tälläkin hetkellä jopa joka kuudes ihminen elää köyhyys- tai syrjäytymisuhan alla. Elämä on sinnittelyä päivästä toiseen toimeentulon rajamailla. Rahat eivät tahdo riittää edes välttämättömimpään.

Köyhyyden syyt ovat varsin usein meistä itsestämme riippumattomia, oman kontrollin ja päätösten ulottumattomissa. Elämän voi sysätä raiteiltaan esimerkiksi onnettomuus, tulipalo, vakava sairastuminen, läheisen kuolema, vanhuuden heikentämä kunto, vammautuminen tai yllättävä työttömyys.

Tule mukaan auttamaan suomalaisia, lahjoita Kotimaanavun valtakunnalliseen hätäapukeräykseen, josta avustetaan seurakuntien hakemusten perusteella vähävaraisia Suomessa asuvia ihmisiä ja perheitä.

Uuden vuoden alussa moni meistä tekee hyviä ja tärkeitä uuden vuoden lupauksia. Pidetään tipaton tammikuu tai luovutaan jostain muusta ”paheesta”, kuten karkista, pullasta, limsasta, roskaruuasta tai tupakasta.

Haluamme kannustaa sinua uuden vuoden tavoitteessasi. Haastamme nyt sinut tai työyhteisösi tuplaamaan uuden vuoden lupauksesi niin, että itsesi lisäksi teet samalla hyvää myös muille!

Lahjoita kiroilukassa, palaveripullabudjetti, karkki- tai tupakkarahat Kotimaanavun hätäapukeräykseen. Raha, joka sinulta säästyy, voi olla toisen ihmisen pelastus. Tuplaten hyvää siis.

Kotimaanapu auttaa monipuolisesti ja konkreettisesti vaikeuksissa olevia ihmisiä ympäri Suomen. Lahjoitusvaroja käytetään avuntarvitsijoiden auttamiseksi taloudellisesti, tavara- tai ruoka-avun kautta tai muihin välttämättömiin toimiin, joiden avulla vaikeuksissa olevien elämänlaatua halutaan kohentaa.

Kotimaanavun varoin tehtävä paikallinen avustustyö toteutetaan Suomen ev.lut. seurakuntien diakoniatyön kautta. Apu menee perille diakoniatyöntekijöiden välittämänä ihmiseltä ihmiselle. Seurakuntien diakoniatyötä tehdään jokaisella paikkakunnalla kotimaassamme. Apua annetaan hädänalaisille syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.